onsdag 23. februar 2011

Leca dom anket til Høyesterett - EBT bistår huseiere med krav

Den såkalte Leca dommen som falt rett før jul 2010, der Saint-Gobain Byggevarer AS ( blokkene var produsert av Norsk Leca AS - senere Maxit AS )  ble dømt til å erstatte utgifter til utbedring av skader i grunnmur,  ble nylig  påanket til Høyesterett. Det er ikke avgjort ennå om anken slipper inn til ankebehandling i Høyesterett. Slipper saken inn så vil den trolig ikke bli berammet før til høsten.

Det bør reklameres og framsettes krav om dekning av utbedringskostnader så snart som mulig. Vi i EBT kan bistå byggherrer i en slik prosess videre.

EBT advokatfirma har inngått samarbeidsavtale  med advokatfirma Thorstein Furustøl,  som førte og vant saken for huseieren i lagmanns retten, og påtatt oss å bistå byggherrer videre i oppfølgingen av deres reklamasjoner og krav etter de påførte skader på Leca blokker.

Vi har opparbeidet en liste med navn på huseiere  som ønsker slik bistand videre fra EBT advokatfirma. Vennligst send e post til post@ebtas.no  med opplysninger om navn, adresse og aktuelt faktum i saken, eller kontakt oss på telefon 52 69 50 60 for videre registrering av sak og oppfølging fra EBT advokatfirma. Kontaktperson hos oss vil være advokat Erik Torall et@ebtas.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar